karbon 9 család

10 hatóanyag dolgozik a hajad szépségéért!

Előző bejegyzésünkben bemutattuk, hogyan ápolja, tisztítja, regenerálja és védi meg a szén még az igénybe vett hajat is. Azonban nemcsak a szén segíti ezt a munkát. A Karbon9 elnevezésben a 9-es szám a további értékes összetevőkre utal. Kilencféle növényi olaj, gyümölcsesszencia és gyógynövény kivonat teszi még tökéletesebbé ugyanis a termékcsalád hatásmechanizmusát. Ezek az összetevők külön-külön is puhítják, ápolják vagy csillogóvá varázsolják a tincseket, de az együttes erejük az, ami az egyedülálló Karbon9 hatást eredményezi.

Természetes anyagok a természetes szépségért

A Karbon9 az első olyan detoxikáló, mélytisztító, vegán termékcsalád, ami 100%-ban organikus összetevőkkel éri el nem akármilyen eredményt. A fekete kömény, a majomkenyérfa és a neem fa olaj védi és puhítja a tincseket. A mangó, a papaya és az ananász esszenciái vitalizáló hatásúak. A csalán, a zsálya és a cickafark kivonat pedig tovább fokozza a szén egyedülálló tisztító hatását. Ez a tíz értékes összetevő kell ahhoz, hogy selymessé varázsolja az agresszív külső hatásoknak kitett és a kémiai kezelések által sérült, elgyengült hajat. Így lesz még egy törékeny, festett hajból is természetesen ragyogó hajkorona.

Nemcsak a hajat védi

A Karbon9 megalkotói nem vicceltek, amikor “vegán”-ként aposztrofálták ezt a forradalmian új hajápoló családot. A termékek ugyanis szintetikus összetevő mentesek, kizárólag a természetben megtalálható anyagokat tartalmaznak, amik biztonságosak a bőrre nézve, illetve környezetbarátok. Vagyis a Karbon9 a környezetet sem terheli káros anyagokkal. Az előállításához szükséges vízfelhasználás tudatosan alacsony, a csomagolása újrahasznosított, a termékfejlesztés pedig állatkísérlet mentes. A készítmények a kiöblítés során 100%-ig lebomlanak. Az új generáció sokkal tudatosabban vásárol és számukra már kiemelkedő szempont az, hogy azok a termékek amiket nap mint nap használnak ne terheljék tovább a Földünket. Van mit tanulnunk a Z generációtól, tudatos választással mi is sokat tehetünk a környezetet védelméért.

Öko-tudatos, természetes szépség

Mentesség, öko-tansított hatóanyagok, természetesség és tisztaság kívül-belül. Ezt tudja minden Karbon9 termék amellett, hogy a hagyományos kémiai készítmények hatásai a nyomába sem érnek. Itt a tökéletes alkalom, hogy Te is próbára tedd a termékcsaládot, hiszen legújabb tagjaira neked is szükséged van! Keresd a hajban maradós kétfázisú balzsamot, a szennyeződés stop spray-t, a fekete pakolást valamint a medence és nap védőolajat a webshopban, hogy idén nyáron te is nyugodt szívvel indulj el nyaralni. Egy hajad szála sem görbülhet mostantól a napfény, a sós víz és egyéb káros környezeti hatások miatt.

Próbáld ki most a Karbon9 termékeket és győződj meg a természet döbbenetes erejéről! Rendeld meg kedvenceidet a webshopból!

 • karbon 9 termékek FEKETE MASZK

  KARBON9 fekete hajszínezõ pakolás – 240ml

  4.499Ft
 • karbon 9 termékek 2 fázisú

  KARBON9 hajban maradó kétfázisú hajkondicionáló szénnel – 200ml

  4.499Ft
 • KARBON9 hajpakolás szénnel - 1000ml

  KARBON9 hajpakolás szénnel – 1000ml

  6.599Ft
 • KARBON9 hajpakolás szénnel - 300ml

  KARBON9 hajpakolás szénnel – 300ml

  4.199Ft
 • KARBON9 hajvédõ szérum szénnel - 100ml

  KARBON9 hajvédõ szérum szénnel – 100ml

  7.999Ft
 • karbon 9 sampon 350ml + hajvédõ szérum 100ml + hajpakolás 100ml)

  KARBON9 KIT 2+1 (sampon 350ml + hajvédõ szérum 100ml + hajpakolás 100ml)

  11.499Ft
 • karbon 9 termékek Medence Hajvédő

  KARBON9 medence és napvédõ hajolaj – 115ml

  4.499Ft
 • KARBON9 sampon szénnel - 1000ml nagy

  KARBON9 sampon szénnel – 1000ml

  5.999Ft
 • KARBON9 sampon szénnel - 350ml kicsi

  KARBON9 sampon szénnel – 350ml

  3.599Ft
 • karbon 9 termékek ANTI POLLUTION

  KARBON9 szennyezõdés STOP hajvédõ spray – 100ml

  4.999Ft