szokites cikk005

A szőke haj mágiája – Bemutatjuk a Design Look Plex Szőkítő port

Olvasó – Design Look Plex Szőkítő por, Design Look Plex szőkítő por – Olvasó.

Jól van, most már ismeritek egymást, csapjunk bele a részletekbe!

A plex – vagy hosszabb nevén az Omegaplex – egy különleges technológia, amely hármas fronton véd a roncsolódás ellen. Festés közben megvédi a hajszerkezetben található mikrokötéseket a károsodástól, valamint ápolja a hajat és segít megőrizni annak egészségét. Mindezt ráadásul egyetlen lépésben, vagyis nem kell több termékkel bajlódni a kívánt hatás érdekében.

A Design Look Plex szőkítő por igazi nagyágyú, ugyanis melírozásra, szőkítésre, meglévő hajszín kíméletes eltávolítására és egyéb, szőkítéssel kapcsolatos technikák elvégzésére is alkalmas. Különleges összetételének hála csökkenti az irritáció kialakulásának esélyét.

Forrás: https://www.haircolorsite.com/platinum-blonde-hair-color/2/

Hogyan használd?

Nos, – ha nem vagy fodrász – leginkább sehogy. A fürdőszoba magányában végzett önszőkítő-akcióknak ugyanis könnyen rossz vége lehet. A szőkítés olyan dolog, amit mindig bízz szakemberre. Mert ugye a vakbeledet sem akarod magadnak kivenni, igaz?

Ha a fodrászod már eleve a Design Look Plex szőkítő port használja, akkor foglald imába a nevét és lepd meg a kedvenc csokijával a szülinapján, mert ő egy igazi kincs.

Ha nem ezt használja, valószínűleg akkor is egy kincs – hiszen évek óta hűségesen hozzá jársz – épp ezért neki is jár a csoki szülinapra. De azért nyugodtan mondd neki, hogy hallottál egy szuper szőkítőről, ami nem roncsolja a hajat, és szeretnéd, ha a te tincseiden is azt használná. Ha pedig ő nem akar befektetni Design Look-ba, rendeld meg nálunk Te, és egész egyszerűen vidd magaddal hozzá. Van rá esély, hogy egy próba után már magától is ezt a terméket választja majd :)

http://www.1zoom.me/fr/wallpaper/530086/z1856.9/

És hogyan használd – mármint a szó szoros értelmében?

A történet pofonegyszerű. Nézd csak!

Keverj össze 1 rész port (30gr) + 2 rész hidrogén-peroxidot (60ml), és hagyd hatni, amíg el nem éred a kívánt árnyalatot. Akár 8 árnyalatot is világosíthatsz a hajon, ráadásul bármelyik illatosított Design Look hidrogén-peroxiddal használhatod.

Figyelem! A maximális ajánlott hatóidő 35 perc Használatkor viselj megfelelő védőkesztyűt. Kerüld a termék bőrrel, szemmel való érintkezését, ha ez mégis megtörténne, azonnal mosd le bő vízzel. Érzékenység, irritáció esetén mindenképp fordulj orvoshoz.

Turbózd fel a hatást!

A hajad hálás lesz a Design Look Plex szőkítő por használatáért. De a hatás fokozható.

Ha a hófehér haj megszállottja vagy, ápold tincseidet a speciális No Yellow samponunkkal. Otthonra is megvásárolhatod, ráadásul a nagyobb kiszereléssel (1000ml) még spórolsz is, hiszen csak 1000 Ft-tal drágább, mint a 300ml-es.

Ha viszont csak “simán” szőke vagy, és szeretnéd gondját viselni a csodás hajszínnek, akkor a Design Look hajszerkezet regeneráló sampont válaszd. A benne lévő hialuronlsav hidratál és táplál, megszünteti a seprűsödést  és rendkívüli ragyogást és könnyedséget kölcsönöz a hajnak.

 

Csupán néhány kattintásra vagy attól, hogy belépj a mesés szőkeség birodalmába. Látogass el weboldalunkra és csapj le most a Design Look Plex szőkítő porra!

Nem fodrász vagy, de az imádnivaló fodrászod még nem hallott erről a termékről? Mesélj neki róla, szerintünk első hallásra beleszeret majd!

1 hozzászólás

Hozzászólások le vannak tiltva.