karbon 9 szén

Bemutatkozik a kis fekete Íme az alapdarab, ami a te piperepolcodról sem hiányozhat!

Az ECHOSLINE olasz márka egy elképesztően hatékony, ráadásul vegán termékcsaláddal hódítja meg a hajápolás piacát. Ismerd meg a Karbon9 aktív szén hatóanyagú hajápolókat! Ez a 90%-ban természetes összetevőjű hajápoló család nemcsak minket vett le a lábunkról, hanem gyakorlatilag mindenkit, aki kipróbálta! Ezen nem csodálkozunk, hiszen a Karbon9 összetevői kíméletesen hatékonyak, legyen szó tisztításról, hidratálásról, ragyogásról, az aktív szén sosem hagy cserben. Persze lehet, hogy kissé túlzásnak érzed, hogy ennyi jótékony hatása legyen egy olyan egyszerű anyagnak, mint a szén. Ezért most eláruljuk neked miben rejlik ennek a jelentéktelennek tűnő hatóanyagnak a titka!

A szén igazából óriási

Tudjuk, hogy nem a legkomplikáltabb, laboratóriumban évtizedekig fejlesztett összetevőről van szó, a képességei mégis elképesztőek. Az aktív szén kozmetikai használata egyáltalán nem új keletű, az ókori Egyiptomban is alkalmazták már bőrápolásra és tisztításra. Persze lehet, hogy nagyon más nem is állt rendelkezésükre. A XVII. században kezdték el tudományosan vizsgálni, ekkor nyert bizonyítást, hogy a szén védi a bőrt a külső és belső káros hatásoktól. Ez a tulajdonsága annak köszönhető, hogy az aktív szén hatalmas felületen képes megkötni mérgező, szennyező anyagokat. Egyetlen gramm szén felülete ugyanis körülbelül 500 négyzetméter nagyságú, ami nem egészen egy teniszpálya méretének felel meg. Igen, tudjuk, hogy ez egy nehezen elképzelhető számadat, de tény. Nem véletlenül használják az aktív szenet ivóvíz-tisztítására, a konyhai elszívókban, a gázmaszkokban, a gyógyszeriparban, vagy a vegyiparban különböző méreganyagok megkötésére. Szóval a szén tényleg óriási, de nemcsak a felülete, hanem a hatékonysága miatt is.

Mindentudó kis fekete

Ahogy a ruhatáradban ott van az alapdarab, a kis fekete, úgy mostantól a fürdőszoba polcodról sem hiányozhat a Karbon9 aktív szenes hajápolócsalád, aminek tagjai a legtöbb gubancot megoldják! Nem aprózták el, az olasz termékfejlesztők mindenre gondoltak. A termékcsalád professzionális hajápolókat és otthoni utókezeléshez való csodákat is tartalmaz.  Válogass kedvedre!

 

Karbon9 sampon

Isteni lenne, ha hajfestés után csettintésre beszárítaná magát a frizura. De ez sajnos nem így van.  Muszáj például megmosni a hajat. Szőkítés után különlegesen nagy szükség van egy olyan samponra, amelyet kifejezetten arra találta ki, hogy enyhítse a kémiai kezelésekkel járó káros hatásokat. Az csak bónusz, hogy az aktív szén élettel telivé és puhává teszi a hajszálakat, ráadásul rendszeres használatával a haj a városi levegő szennyeződései ellen is ügyesebben felveszi a harcot.

 

Karbon9 pakolás

A Karbon9 Pakolás a szén erejével harcol a károsodott, meggyengült hajszerkezet ellen. Kisimítja, kondicionálja és fantasztikusan regenerálja a tincseket. Ha gyors segítségre van szüksége a hajadnak, csak feldobod és meglátod minden tincsed újjászületik tőle!

 

Karbon9 olaj

Ez a különleges védő szérum visszaadja a haj természetes szépségét. Könnyen felszívódik, és bár rémisztően koromfekete, szőke vagy szőkített hajra is tökéletes! Sőt, néha pont a szőkeséggel teszi a legnagyobb csodát! Ahogy az alagút végén is mindig fény van, úgy a sötét olaj után is csak a ragyogás marad. Bízz benne, tedd próbára!

 

Ragyogj az aktív szén erejével Te is, próbáld ki a Karbon9 termékcsalád tagjait.

Rendelj a webshopból!

 • KARBON9 hajpakolás szénnel - 1000ml

  KARBON9 hajpakolás szénnel – 1000ml

  6.599Ft
 • KARBON9 hajpakolás szénnel - 300ml

  KARBON9 hajpakolás szénnel – 300ml

  4.199Ft
 • karbon 9 termékek Medence Hajvédő

  KARBON9 medence és napvédõ hajolaj – 115ml

  4.499Ft
 • KARBON9 sampon szénnel - 1000ml nagy

  KARBON9 sampon szénnel – 1000ml

  5.999Ft
 • KARBON9 sampon szénnel - 350ml kicsi

  KARBON9 sampon szénnel – 350ml

  3.599Ft