HairToxx - megújítás a jég erejével!

HairToxx – forradalmi hajszerkezet megújítás a jég erejével!

Élünk-halunk a hajért… Főleg az egészséges és ápolt hajért.  Épp ezért mindig figyelemmel kísérjük az aktuális újdonságokat…

A HairToxx a száraz, dehidratált és rossz minőségű haj legújabb ellenszere. Európában még csak a beavatottak ismerik, a termék hivatalos leleplezése pedig 2019 márciusában Bolognában megrendezett Cosmoprof rendezvényen volt.

És bár az isteni espressót nem tudjuk idevarázsolni Nektek, a HairToxx-szal kapcsolatos izgalmas információkat megosztjuk veletek!

Lássuk tehát, mit érdemes tudni arról a termékről, amely a sprőd, fakó és élettelen hajtincsek esetében is tartós javulást ígér.

Plasztika a hajnak!

A haj nem tud kés alá feküdni, de ettől még neki is jár a szépülés! A sportolók regenerációjában jó ideje elismert módszer, a krioterápia, immár a hajtincsek számára is elérhető.  A HairToxx szerencsére csak a hajszálakat készteti vacogásra, de az eredmény így is magáért beszél. Már az első kezelés látványos hatást ígér, ráadásul az otthoni termékekkel kiegészítve nem csak néhány napig lesz ragyogó és élettel teli a haj, hanem akár több hónapon át is.

A vendégek imádják, ha egészségesen csillogó frizurával távozhatnak a szalonból. Sőt, azt is, ha az “Atyaég, még sosem volt ilyen jó a hajam!” érzés 8-10 héten át elkíséri őket. A legtöbb fodrász soha nem hallott a HairToxx-ról, így aki beszerez egyet, az jelentős lépést tehet annak érdekében, hogy nagy ívben megelőzze a konkurenciát!

Miért pont krioterápia?

Habár, mi, emberek nem rajongunk a mínusz 16-18 fokos hőmérséklethez, a hajszerkezet kifejezetten hálás érte. Az alacsony hőmérséklet szó szerint befagyasztja a tápláló anyagokat a hajba. Apropó, hideg: ugye mondanunk sem kell, hogy egy ilyen eszközzel kizárólag profi fodrászok dolgozzanak? A jég kordában tartása szakértelmet kíván!

És hogy miért van erre szüksége olyan sok embernek? Azért, mert a hajat nem csak a rendszeres festés, szőkítés, hajvasalás és göndörítés viseli meg, hanem a környezeti hatások is. A légszennyezés, a túlzott napsugárzás, az intenzív fésülés vagy a nem megfelelő hajmosás egyaránt károsítja a tincseket.

A HairToxx termékcsalád, valamint a speciális jeges-hajvasaló már az első használat után látványos eredményt ígér. Az élénkítő szérumban és a hajvédő maszkban található hatóanyagok a zimankó hatására megfagynak, és ezáltal jobban beépülnek a hajszerkezetbe. A hajkéreg visszakapja egészségét, a haj pedig erősebb és ellenállóbb lesz.

Professzionális összetétel

A HairToxx termékeiben csak az van, amire tényleg szüksége van a hajnak. Egész pontosan lipopholic complex (ami egy értékes fehérje), hialuronsav (nem kell bemutatni, a bőrünk is imádja) és az egyébként szuper-élelmiszerként is ismert acai bogyó kivonat.

És, hogy mi nincs benne? Szilikon, szulfát, ftalát, aldehid és DEA. És még valami: egyik terméket sem tesztelték állatokon, úgyhogy a környezettudatos fodrászok is jó szívvel lecsaphatnak rájuk!

1 csomag, 3 termék 3 együttes hatás!

Az általunk forgalmazott termékcsaládok szinte mind teljes körű megoldást kínálnak egy-egy problémára. Nos, ez a HairToxx esetében is így van. A sampon, a szérum és a pakolás együttes használata regenerálja, hosszabb távon feltölti és védi a hajat a sokszor túlzásba vitt szőkítések, hajszín változtatások hatásai ellen.

És ha már a szőkítésnél tartunk: korábbi cikkünkben már írtunk róla, hogy szőkének lenni 2019-ben is menő lesz. A HairToxx jó megoldás abban az esetben, ha a vendég haja sérült, hiszen a kezeléssel nem csupán egészségesebbé tehetjük a tincseket, hanem a szőkítésre is megfelelően előkészíthetjük őket.

 

Gyengéd mély-tisztító sampon

A HairToxx samponja gyengéd a hajhoz és a fejbőrhöz, ugyanakkor tökéletesen tisztít. Eltávolítja a szennyeződéseket és nem nehezíti el a hajat. Ennél többet nem is kívánhatnánk egy sampontól, nem igaz?

 

 

Élénkítő szérum

A szérum a haj külső és belső rétegében hat. Értékes hatóanyagainak köszönhetően feltölti és védi a tincseket, hidratál, valamint rugalmassá és fényessé teszi a hajkoronát. De ez még nem minden! Kémiai beavatkozások során pajzsként óvja a hajat.

 

 

Hajvédő pakolás

A pakolás olyan, akár egy védőpalást: lezárja a kutikulákat, így a hatóanyagoknak esélye sincs kiszökni. Ennek köszönhetően a haj nem csak néhány napig lesz puha és selymes, hanem akár hónapokon át is megőrzi hidratáltságát!

 

 

Ha kíváncsi vagy a termék használatával kapcsolatos részletekre, nézd meg a róla készült videót magyar felirattal.
Ha pedig további információra van szükséged, vedd fel velünk a kapcsolatot!

 

1 hozzászólás

Hozzászólások le vannak tiltva.