Legyél te az a fodrász, aki megmenti a hajvégeket!

Ismerd meg a Hair Toxx kiroterápiás jégvasaló termékcsaládot

Vendéged ragaszkodik a hosszú hajához, pedig a hajvégei menthetetlenek?

Minden hajmosás és kifésülés egy rémálom, de nem tudod rábeszélni a hajvágásra őket? Szőkíttetne, de választania kellene a copf és a szőkeség között?

Tudod, hogy csak a hajvágás segíthet, de nem tudod rábeszélni? Sok fodrász küzd hosszú hajú vendége igényeivel, de ennek mostantól vége!

Végre nem muszáj levágnod vendéged copfját, akkor sem, ha a hajvégek már leginkább cirokseprűre hasonlítanak. A Magyarországon eddig szinte ismeretlen HAIR TOXX kezeléssel még a “kötelező” néhány cm-től sem kell megválnia a hosszú hajú vendégednek!  Nem fogsz hinni a szemednek, pedig ez a kezelés tényleg elképesztő haj regenerációra képes!

hairtoxx 1

Hajmentés másképp!

Pontosan tudjuk, hogy az extrém UV sugárzás, a szmog, a levegőben lévő szennyeződések, a rendszeres festés, a szőkítés, a melírozás vagy a hajformázás milyen súlyosan roncsolják a hajszerkezetet. A haj egészségének megőrzése érdekében az elhalt hajvégeket eddig kénytelenek voltunk levágni. A különféle pakolások ideig-óráig talán segítenek, hosszú távon viszont nem nyújtanak megoldást. Így tényleg csak a hajvágás jöhetett szóba a töredezett hajvégek ellen. MOSTANÁIG!

A HAIR TOXX egy olyan hajmentő kezelés, amit pont az olyan hajnak találtak ki, amin látszólag már csak az olló segíthet. A speciális hajkozmetikai eljárásnak köszönhetően viszont a dehidratált hajszálak új erőre kapnak és visszanyerik ragyogásukat. A hatás pedig hónapokig tart, nem csak néhány óra erejéig. A legkárosodottabb haj is úgy fog csillogni, mint a reklámokban a modelleké, az rendkívül hatékony hajtápláló hatóanyagok és a fagyasztásos technika hatására!

hairtoxx 2

Jégvarázs pont, mint a mesében!

Jeget a hajra? Igen! Az extrém hideg rendkívül gyorsan regenerálja az izmokat, ezt az elvet vették alapul a hajszerkezet visszaállító kezelés megalkotói is, akik kifejlesztették a hajvasalóra emlékeztető HAIR TOXX FROZEN MACHINE – KRIOterápiás jégvasaló gépet. Vagyis ez egy olyan hajvasaló, ami a forróság helyett a jég erejével dolgozik.

A géphez tartozó sampon, szérum és pakolás teljes körűen regenerálja a hajat, úgy, hogy a bennük lévő hatóanyagokat bezárjuk, befagyasztjuk a hajszerkezetbe.

hairtoxx 4

Már az első HAIR TOXX kezelés látványos eredményt ígér. A speciális élénkítő szérumban és a hajvédő maszkban található hatóanyagok a fagyasztás következtében maradéktalanul beépülnek a hajszerkezetbe és aktívan kifejtik hatásukat. A hajkéreg visszanyeri egészségét, a haj pedig erősebb, fényesebb és ellenállóbb lesz.

Ráadásul a HAIR TOXX kezelés abban az esetben is jó megoldás, ha károsodott hajat kell szőkítened.  Ezzel a kezeléssel ugyanis nemcsak egészségesebbé tehetjük a tincseket, hanem a szőkítésre is megfelelően előkészíthetjük a hajat!

hairtoxx 3

Mínuszok, amitől a haj felélénkül

A HAIR TOXX FROZEN MACHINE alkotói kifejlesztettek egy speciális tápláló termékcsaládot kizárólag ehhez az eljáráshoz, ami mindent tartalmaz, amire a haj “felélesztéséhez” szükség van:

 • lipopholic complexet (hajszerkezetet építő értékes fehérje),
 • hialuronsavat (nem kell bemutatni, a bőrünk is imádja)
 • acai bogyó kivonatot (antioxidáns esszencia)

Szilikon, szulfát, ftalát, aldehid és DEA nincs a termékekben, vagyis semmilyen káros anyag nem jut a hajba ezzel a professzionális kezeléssel! A végerendmény ragyogóan egészséges haj.

Frozen Machine kit

Hogyan működik a jégvasaló?

A Frozen Machine egy fagypont alatt működő hajkezelő eszköz. Az alacsony hőfok segítségével lefagyasztja a sérült haj részeket úgy, hogy lezárja a lúgos hajkezelések (mint a hajfestés, szőkítés és néhány hajegyenesítő kezelés) következtében megnyílt kutikulát. Szintén lefagyasztja a mindennapos negatív hatások (mint az UV sugárzás által generált oxidáció), illetve a fizikai hatások (hajszárító és hajvasaló hője) okozta sérüléseket. Fagypont alatti hőmérséklet segítségével lezárja a kutikulát, ezzel meggátolva az olyan tápanyagok, mint az aminosavak és a víz elvesztését, továbbá tartósabbá teszi a HAIR TOXX teljes hajkezelés tápláló, hidratáló és regeneráló hatását.

Frozen Machine

A Frozen Machine felerősíti a HAIR TOXX hajápoló termékek (sampon, hajvédő pakolás, szérum) hatását. Míg a hajápoló termékek regenerálják a hajszál belsejét azzal, hogy feltöltik a sérült haj hiányos részeit hyaluronsavval, a Frozen Machine lefagyasztja a sérült haj részeket és lezárja a kutikulát. Az együttes hatásnak köszönhetően a haj fényesebb és puhább lesz, a kutikula pedig teljesen lezárul.

Ez a fagyasztásos eljárást alkalmazó szerkezet a sérült haj kezelésére lett kifejlesztve és kizárólag a Hair.Toxx hajkezelés termékeivel (HAIR TOXX Gyengéden Tisztító sampon, a HAIR TOXX Regeneráló Szérum és a HAIR TOXX Hajvédő Pakolás) használható.

hairtoxx 5

Jeges vasaló csak fodrász kezébe való!

Mínusz 16-18 fok nem játék! Ezért egy ilyen eszközzel kizárólag profi fodrászok dolgozhatnak. A jég kordában tartása és a speciális hatóanyagok szakértelmet kívánnak. Balesetveszélyes lehet, ha a HAIR TOXX készüléket nem az előírásoknak megfelelően használják.

<iframe width=”800″ height=”550″ src=”https://www.youtube.com/embed/tTjjs6ekxJE” frameborder=”0″ allow=”accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture” allowfullscreen></iframe>

Adatlap a bővebb tájékoztatóhoz:

  Név (*)

  Email cím (*)

  Telefon (*)

  Fodrászat neve (*)

  Fodrászat címe (*)

  Megjegyzés

  Az űrlap kitöltésével elfogadja, hogy a weboldal a kapcsolatfelvétel céljából kezelje a fent megadott adatokat.

  *Kötelezően kitöltendő