hairtoxx blog cover

Jégvarázs a hajadnak, megérkezett a HAIR TOXX!

Imádod a hosszú hajadat, de töredezettek a hajvégek?

Minden hajmosás és fésülködés egy rémálom, de ragaszkodsz a lófarokhoz?

Nem tudsz jobb megoldást, csak a hajvágást, de halogatod amíg csak teheted?

Szőkíttetnél, de nem akarsz választani a copf és a szőkeség között?

Végre nem muszáj levágatnod a hajad, ha nem akarod.
A forradalmian új HAIR TOXX kezeléssel még azt a “kötelező” néhány cm-től sem kell megválnod, ha nem szeretnél!

Nem fogsz hinni a szemednek, pedig ez a kezelés tényleg elképesztő eredményekre képes!

Hajmentés másképp!

Az extrém UV sugárzás, a szmog, a levegőben lévő szennyeződések, a rendszeres festés , szőkítés, a melírozás vagy a hajformázás súlyosan roncsolják a hajszerkezetet. Ezért fenyeget hónapról hónapra a fodrászod azzal, hogy pár centit muszáj levágni a hajad végéből, hogy az megőrizze egészségét. A különféle pakolások ideig-óráig talán segítenek, hosszú távon nem nyújtanak megoldást, ezért tényleg csak a hajvágás jöhetett szóba a töredezett hajvégek ellen. MOSTANÁIG!

A HAIR TOXX egy forradalmi újdonság, amit pont az olyan hajnak találtak ki, amin látszólag már csak az olló segíthet. A speciális hajkozmetikai kezelésnek köszönhetően a dehidratált hajszálak új erőre kapnak és visszanyerik ragyogásukat. A legjobb pedig az, hogy a hatás hónapokig tart, nem csupán néhány óra erejéig. Végre a te hajad is úgy fog csillogni, mint a reklámokban a modelleké! Hogy hogyan? Nemcsak az extrém hatékony összetevők fogják ezt a hatást elérni, hanem az Európában még alig ismert jégvasaló eljárás!

Jégvarázs pont, mint a mesében!

Az extrém hideg rendkívül gyorsan regenerálja az izmokat, ezt az elvet vették alapul a hajszerkezet visszaállító kezelés megalkotói is, akik kifejlesztették a hajvasalóra emlékeztető HAIR TOXX gépet. Vagyis ez egy olyan hajvasaló, ami a forróság helyett a jég erejével dolgozik. A termékcsaládhoz tartozó sampon, szérum és pakolás regenerálja a hajat, a bennük lévő hatóanyagokat pedig szinte bezárjuk a hajszerkezetbe a jég erejével.

A HAIR TOXX termékcsalád és a speciális jeges-hajvasaló már az első használat után látványos eredményt ér el. A speciális élénkítő szérumban és a hajvédő maszkban található hatóanyagok a fagyasztás következtében maradéktalanul beépülnek a hajszerkezetbe és aktívan kifejtik hatásukat. A hajkéreg visszakapja egészségét, a haj pedig erősebb és ellenállóbb lesz. Ettől a te hajkoronád is olyan fényesen fog ragyogni, mit a Hollywoodi sztároké!

Mínusz 16-18 fok és a hajad életre kel!

Attól még, hogy te nem vagy csúcsformában mínusz 16-18 fokos hidegben, a hajad több mint hálás érte! Az alacsony hőmérséklet ugyanis szó szerint befagyasztja, így maximálisan beépíti a tápláló anyagokat a hajszálakba. A HAIR TOXX jeges hajregenáló eszközhöz kifejlesztettek egy speciális tápláló termékcsaládot. Ez mindent tartalmaz, amire a haj “felélesztéséhez” szükség van:

  • lipopholic complexet (hajszerkezetet építő értékes fehérje),
  • hialuronsavat (nem kell bemutatni, a bőrünk is imádja)
  • és acai bogyó kivonatot (antioxidáns esszencia)

Hogy mi nincs benne? Szilikon, szulfát, ftalát, aldehid és DEA. 
Vagyis semmilyen káros anyag nem jut a hajszálaidba ezzel az eljárással!

Ráadásul a HAIR TOXX kezelés abban az esetben is jó megoldás, ha károsodott hajat szeretnél szőkíttetni.  Ezzel a kezeléssel ugyanis nemcsak egészségesebbé tehetjük a tincseket, hanem a szőkítésre is megfelelően előkészíthetjük őket!

Figyelem, ez nem egy hagyományos eljárás!
Csak fodrászok végezhetik!

Mínusz 16-18 fok nem játék! Ezért egy ilyen eszközzel kizárólag profi fodrászok dolgozhatnak. A jég kordában tartása és a speciális hatóanyagok szakértelmet kívánnak! Balesetveszélyes lehet, ha a HAIR TOXX készüléket nem az előírásoknak megfelelően használják.

A  HAIR TOXX hajszerkezet helyreállító jeges kezelés még újdonságnak számít Európában, ezért lehet, hogy a fodrászod még sosem hallott róla.

Ha szeretnéd, hogy ez a kezelés a te fodrászodnál is elérhető legyen, továbbítsd neki ezt a linket, hogy megismerje a HAIR TOXX jégvasalót!

Győződj meg a kezelés hatékonyságáról a saját szemeddel!