Vásárlóink elégedettségének növelése érdekében kedvezmény rendszert hoztunk létre a Szépségvilág.eu-on vásárló felhasználóink számára.

I. Fontos információk a kedvezmény rendszerrel kapcsolatban

A kedvezményeinket eltérő mértékben vehetik igénybe szakmai és nem szakmai vásárlóink. A kedvezményekhez kötött feltételeket elérő, regisztrált vásárlóink automatikusan jogosultak rá. Azonban az alábbi kedvezmény kuponok semmilyen kötelezettséggel nem járnak, tulajdonosuk szabadon dönthet a felhasználásukról a megadott feltételek mellett.

Ez alól kivételt képez az ingyenes szállítás és a hűség kedvezmény, mert ezt a rendszer automatikusan számolja.

A kedvezményeink nem összevonhatóak. Aktív törzsvásárlói státusz és hűségkedvezmény együttes fennállása esetén a rendszer a nagyobb kedvezményt veszi figyelembe.

A kedvezmény rendszert biztosító cégről és a vásárlással elfogadottakkal kapcsolatban az Általános Szerződési Feltételekben olvashat bővebben.

II. A Szépségvilág.eu-on lévő kedvezmények

  1. Az első vásárlás megkezdése előtti regisztrációért cserébe egyszeri, 5%-os kedvezmény.  Ez a kupon az első vásárlás végösszegéből biztosít 5%-os árengedményt. Egy személy csak egyszer használhatja fel, másra át nem ruházható, pénzre nem váltható. A kupont a regisztrálás során megadott e-mail címre küldjük. Minden regisztrált felhasználónkra érvényes.
  2. A Szépségvilág.eu-on regisztrált vásárlóink minden, összesen elköltött bruttó 30.000 Ft termékvásárlás után (szállítási költség nélküli) egyszeri 15% végösszegi hűség kedvezményre jogosultak, melyet a következő vásárlás során a rendszer automatikusan érvényesíti. A 15% hűség kedvezmény eléréséhez szükséges összeg a rendelés összeállítása közben is látható. Minden regisztrált felhasználónkra érvényes. A kedvezmény akciós termékekre nem vonatkozik.
  3. Ha a regisztráció során megadja születésnapi dátumát, akkor születésnapján meglepjük 20%-os egyszeri kedvezmény kuponnal, mely a vásárlás végösszegéből biztosít egyszeri árengedményt. A születésnapi ajándékkupon másra át nem ruházható, pénzre nem váltható és a szállítási költségre sem érvényes. A kupont a regisztrálás során megadott e-mail címre küldjük. Minden regisztrált felhasználónkra érvényes.
  4. Bruttó 15.000 Ft feletti vásárlás esetén ingyenes a házhoz szállítás, melyre kivétel nélkül minden vásárlónk – beleértve a regisztráció nélküli vendégvásárlókat is – jogosult rá. Ezt a rendszerünk automatikusan számolja, és a rendelés összeállítása közben is figyelmeztet a kedvezmény igénybevételéig szükséges összegre. Minden regisztrált felhasználónkra érvényes.

Kuponkód beváltásához a kupon beírása után nyomjon a Kupon alkalmazása gombra!

III. Szakmai felhasználók részére információk

Amennyiben fodrászként, szakmai felhasználóként kívánna vásárolni a Szépségvilag.eu Webshopban, úgy a szakmai vásárlóinknak szóló egyedi szakmai kedvezményekről és a szakmai árakról érdeklődjön szakmai képviselőnktől a kapcsolat oldalon.