ATe vilagod.

HASZNÁLD SZALONODBAN A SZÉPSÉGVILÁG IDŐPONTKÁRTYÁIT, ÉS ÉLVEZD A VENDÉGEID OTTHONI HAJÁPOLÓI UTÁN NEKED JÁRÓ KEDVEZMÉNYT!

Ismerkedj meg új hűségprogramunkkal! Ajánld professzionális – általad is használt – termékeinket szalonodban vendégeidnek az otthoni haj-, fejbőr-, bőrápoláshoz, vagy formázáshoz!

Más dolgod nincs is, mint odaadni SzépségVilág időpontjártyát a bejelentkezőknek, és elmondani nekik, hogy mi a legjobb termék, eszköz, anyag a hajuk ápolásához, és azt hol szerezhetik be!

Ezzel a két festés, vágás, vagy egyéb időpontjuk közötti idő során is a megfelelő termékek segítik, avagy könnyítik majd meg a munkádat, DE ennél még több előnyöd is származik a dologból! Az időpontkártyával ugyanis nemcsak a következő alkalomra emlékeztetheted vendégeidet, hanem meg is ajándékozod őket egy 20% árkedvezményre jogosító kuponkóddal a SzépségVilág Fodrászati és Kozmetikai szaküzletekben, illetve a www.szepsegvilag.eu webáruházban.

Jól látod, vendéged tényleg imádni fog, hiszen a tökéletes frizurán és hajszínen túl MÉG 20%-OS KEDVEZMÉNYKÁRTYÁT IS KAP TŐLED abban a kozmetikai üzlethálózatban, amely a számára megfelelő, professzionális fodrászati termékeket (az általad is használt és ajánlott márka termékeit és eszközeit), valamint számos egyéb műkörmös, kozmetikai, aromaterápiás, sőt kutyakozmetikai anyagot és eszközt is forgalmaz. A kedvezmény márpedig mindenre érvényes.

Fodrász partnerünkként, azaz kártyaadóként saját – levásárolható – bevételre teszel szert, amelyet képviselőd útján vagy a webáruházunkban tudsz érvényesíteni, miután minden hónapban összesítjük az általad kiadott vendégkártyák forgalmát. Így akár már a következő megrendelésednél is élvezheted a vendégkártyáid nyomán jóváírható összegből számolt kedvezményt. A vendégek kártyaszáma a fodrász partnerünkhöz tartozik, máshoz nem sorolható át, így a www.szepsegvilag.eu. oldalon és a SzépségVilág üzleteiben kizárólag úgy használható fel, hogy az Neked hozzon jóváírást!

Regisztráció és jelentkezés a kedvezmény programra fiókkal nem rendelkező szakmai felhasználók számára

Jelentkezés a kedvezmény programra fiókkal rendelkező szakmai felhasználók számára