HAIR TOXX - KRIOterápiás jégvasalógép

Plasztikai sebészet a hajnak a HairToxx segítségével…

Ismerős az az élethelyzet, amikor állsz a tükör előtt, próbálsz kezdeni valamit a hajaddal, de annyira száraz és töredezett, hogy végül csak egy kalap segít rajta?

Amikor ez csak néha fordul elő, akkor nincs nagy baj. De ha úgy érzed, minden nap “rossz haj” nap, akkor a tincseid segítségért kiáltanak. És bár a különféle pakolások ideig-óráig talán segítenek, hosszú távon nem nyújtanak megoldást. Arról nem beszélve, hogy a híres “tojássárgája+sör” pakolás után például napokig nem tudsz emberek közé menni, mert a hajadnak olyan szaga van, mint egy félkész rántottának.

Sajnos, a hajunkat is legalább annyi káros hatás éri, mint a bőrünket: A túlzott UV sugárzás, a szmog, a levegőben lévő szennyeződések, a rendszeres festés vagy melírozás és a hajformázás súlyosan roncsolják a hajszerkezetet. De mivel muszáj utcára mennünk, és a fodrászról sem szeretnénk lemondani, kell valami, amivel hatékonyan kezelhetjük a haldokló tincseket.

A HairToxx egy forradalmi újdonság, amelyet pont az olyan hajnak találtak ki, amin látszólag már csak az olló segíthet. A speciális hajkozmetikai kezelésnek köszönhetően a dehidratált hajszálak új erőre kapnak és visszanyerik ragyogásukat. A legjobb pedig az, hogy a hatás hónapokig tart, nem csupán néhány óra erejéig.

Krioterápia a hajnak

A sportolók gyakran használják regenerációra a krioterápiát, mivel az extrém hideg fantasztikusan regenerálja az izmokat. Nos, a HairToxx megalkotói is ezen az elven indultak el.

Az eljárás szíve és lelke egy hajvasalóra emlékeztető masina, amely forróság helyett a jég erejével dolgozik. A termékcsaládhoz tartozó sampon, szérum és pakolás regenerálja a hajat, a bennük lévő hatóanyagokat pedig a jég erejével tudjuk a hajszerkezetbe zárni.

Az értékes hatóanyagoknak így esélye sincs kijutni a haj belsejéből, így akár 8-10 héten át is élvezhetjük a kezelés hatását.

Sőt, a HairToxx termékeinek együttes használata arra is jó, hogy megvédd tincseidet a festés vagy a szőkítés okozta negatív hatásoktól.

Bízd magad fodrászra!

Nem győzzük hangsúlyozni, mennyire fontos, hogy a bonyolultabb hajszépészeti beavatkozásokat szakemberre bízd. A szőkítés például az egyik legnagyobb tudást igénylő művelet, és komoly hajkatasztrófák történhetnek akkor, ha otthon látsz neki a procedúrának.

Ugyanez igaz a HairToxx használatára is. A gép mínusz 16-17 fokos hőmérsékleten dolgozik. Veszélyes lehet, ha nem az előírásoknak megfelelően használják.

A HairToxx még újdonságnak számít Európában, tehát van rá esély, hogy a fodrászod még sosem hallott róla. Ebben az esetben mutasd meg neki a kifejezetten fodrászoknak írt cikkünket, vagy küldd el neki az alábbi videót. Érdemes megnézni, tényleg lenyűgöző, mire képes egy kis cidri!

 

 

Fokozd a HairToxx jégvasaló hatását otthon

Habár a fagyos zimankóval dolgozó hajvasalót semmiképp nem ajánljuk otthoni használatra, a termékcsaládhoz tartozó otthoni hajápolási termékeket sampon, pakolás a mindennapokban is hasznos szépítő társad lehet.

A HairToxx otthoni hajápolásra szánt samponja gyengéd a hajhoz és a fejbőrhöz, ugyanakkor tökéletesen tisztít. Eltávolítja a szennyeződéseket és nem nehezíti el a hajat.

A HairToxx otthoni hajápolásra szánt pakolása pedig olyan, akár egy védőpalást: lezárja a kutikulákat, így a hatóanyagoknak esélye sincs kiszökni. Ennek köszönhetően a haj nem csak néhány napig lesz puha és selymes, hanem akár hónapokon át is megőrzi hidratáltságát!

Kérd a HairToxx kezelést fodrászodtól, ha pedig még sosem hallott róla – ami érthető, hiszen az eljárás még alig bújt ki a tojáshéjból – mesélj neki arról, mire képes a jég ereje! Ha további információra van szükséged, emailben és telefonon is örömmel válaszolunk a felmerülő kérdésekre!