Fizetési lehetőségek

 • Utánvétel. A fizetés a futárnál történik, minden esetben készpénzzel vagy bankkártyával.
 • Online fizetés bankkártyával. Kényelmes, biztonságos, egyszerű és azonnali fizetési módozat a PayPal rendszerén keresztül, mely azonnal jóváírásra kerül. Használható bankkártya típusok: Visa, MasterCard, Maestro, American Express.
 • Fizetés PayPal-on keresztül. Kényelmes, biztonságos, egyszerű és azonnali fizetési módozat a PayPal rendszeren keresztül, mely azonnal jóváírásra kerül. Fizethet hitelkártyával is, ha esetleg nem rendelkezne PayPal számlával. Használható bankkártya típusok: Visa, MasterCard, Maestro, American Express.
 • Fizetés banki utalással. Az utalás megjegyzésében hivatkozzon a megküldött rendelési számra! A termékek kézbesítése csak az utalás megérkezése után történik. A rendelés összegét, valamint az esetleges futárköltséget egy összegben, a következő számlaszámra szükséges utalni:
  LEVY-NET Kft.
  Budapest Bank
  10103056-45219300-01004007

Szállítási információk

 • Házhozszállítás Express One futárszolgálattal. A házhoz szállítás díja 2000 Ft, ha a vásárlás végösszege nem éri el a 20 000 Ft-ot.
  Express One futárszolgálat több éve megbízható partnerünk a kiszállításában, így garantáljuk, hogy a választott csomag mindig megérkezik a megadott helyre. A rendszer alapértelmezett szállítási címként a számlázási címet menti el. Amennyiben máshova szeretné kérni csomagját, úgy a „Számlázási adatok” melletti „Szállítás másik címre” jelölőnégyzet bepipálásával adhatja meg a szükséges információkat.
 • Minden 20 000 Ft feletti vásárlás esetén, a házhoz szállítás ingyenes.

Egyéb fontos tudnivalók a szállítással kapcsolatban

 • Külföldre nem végzünk kiszállítást. A futárszolgálattal történő kiszállítások és azok költségei csak Magyarország területére vonatkoznak.
 • A futárszolgálattal történő házhoz szállítás minden esetben 9-17 óra között történik. Ezért kérjük, hogy olyan címre kérje a csomagot, ahol a fenti időintervallumban elérheti futárunk! Amennyiben első alkalomra a kiszállítás mégis sikertelen, úgy a futár ennek tényéről értesítést hagy, majd legfeljebb két alkalommal ismét kísérletet tesz a csomag kézbesítésére.
 • A futárszolgálattal történő akadálytalan kapcsolatfelvétel céljából kérjük, mindig olyan telefonszámot adjon meg, melyen a futár elérheti Önt!