Pörgess, játssz velünk, töltődj fel!Ha a szalonodon még mindig a zárva tábla lóg is, Neked akkor sem kell tovább lógatni az orrod Most minden egyes karantén napon lehetőséget adunk arra, hogy Te is feltöltődj, és megtaláld a pozitvumot! 

Pörgesd ki a szerencséd, és készülj a szépségipari újranyitásra a SzépségVilággal! Nálunk nemcsak elképesztő karanténkedvezmények várnak, de most egy szuper játékban is részt vehetsz azért, hogy ezekben az idegőrlő pillanatokban is előretekinthess!

Pörgesd meg a SzépségVilág szerencsekerekét, és készülj a nyitásra a szolgáltatásaidhoz szükséges, régóta vágyott, abszolút termékújdonságnak számító eszközökkel, anyagokkal és kiegészítőkkel! 

Részletek és játékszabály:

1. A Szépségvilág szerencsekereke egy regisztrált emailcímről naponta egyszer pörgethető meg, és csodálatos nyeremények várnak a szerencsés kezű játkosainkra.

2. A nyeremények a szerencsekeréken értelemszerűen feltüntetett kedvezményeket jelölik:

  • 5-,10-,15%-os kedvezményt jelenthetnek egy egyszeri vásárlás teljes összegéből,
  • Az ingyenes szállítás, értékkorlát nélkül értendő, amennyiben valaki ezt pörgeti ki,
  • Az ajándék termék nem csupán a lezárás időszakában végzett otthoni kézápoláshoz, de akár a nyitás után szalonodban is felhasználható csomagunk, amelyet kuponként kap meg a szerencsés az emailcímére, és a weboldalunkon történő, az adott termék kosárba helyezésével végigvitt vásárlás esetén a kuponkódot válthatja ajándékra.

3. A nyereményjáték 2021. március 20-tól visszavonásig, vagy a szépségipari korlátozások feloldásáig érvényes. A kuponok akciós termékekre nem vonatkoznak.

4. Bármilyen kérdés esetén állunk rendelkezésre az info@szepsegvilag.eu emailcímen, ha problémád van, azt is ezen a fórumon jelezheted Nekünk, és mi igyekszünk mihamarabb orvosolni azt!

Jó szerencsét, és professzionális hajápolással, nyitásra készülődéssel teli karanténnapokat kíván a Szépségvilág.eu csapata