karbon 9 szén ereje

Védd meg tincseid a szén erejével!

A tökéletes UV védelemre a hajadnak pont akkora szüksége van, mint a bőrödnek. Azonban nemcsak ezt tudja a Karbon9 kibővített, nyári termékcsaládja. Az olasz termékfejlesztők már csak tudják mekkora roncsolást képes végezni a tengeri sós vagy a medencék klóros vize a hajban. Ezért fejlesztették ezt a komplex védőterméket, ami a természet erejével, káros anyagoktól mentesen gondoskodik a hajadról. Neked nincs más dolgod, mint élvezni a nyaralást!

A szuperhős neve Karbon9

Azonban nemcsak a nyári károsító hatások miatt van szükség a hajnak a védelemre. Gondolj csak bele hányfelé fordulsz meg egy nap alatt, és most képzeld el azt is, hogy mennyi szennyeződéssel találkozol eközben. Nemcsak a ruhád vagy a kezed lesz piszkos a BKV-n, a kávézóban és a hipermarketben. A hajkoronád ugyanúgy ki van téve a szennyezésnek, a hajszálakon és a fejbőrön lerakódó káros anyagok pedig a zsírosodás, korpásodás leggyakoribb okozói. Hatalmas felületének köszönhetően azonban a szuperhős szén egyszerűen magába szívja a méreganyagokat, így teszi szebbé és ápoltabbá a hajat. A széntartalmú készítmény még a fejbőrről is felszívja a felesleges faggyút, ettől lesz teljes körű a méregtelenítő és mélytisztító hatás. A Karbon9 tehát igazi megmentője még az igénybe vett, sérült hajnak is.

Nemcsak megmentő, védelmező is!

Mivel a szén képes a mélytiszításra és a regenerálásra, a termékfejlesztők hamar felismerték, hogy a megelőzés érdekében is bevethető. A Karbon9 legújabb termékeit a környezeti hatások elleni védelemre fejlesztették ki. Négy új termékkel bővül a Karbon9 aktív szenes termékcsalád palettája, amik közös jellemzője, hogy gátat szabnak a napozás és egyéb külső tényezők hajat roncsoló hatásainak. Minden nő rémálma, amikor tökéletes hajjal elmegy nyaralni és vállalhatatlan szénakazallal a fején tér vissza. Ennek mostantól vége!

Egy hajban maradós kétfázisú balzsam, egy szennyeződés stop spray, egy fekete pakolás és egy medence és nap védőolaj áll csatasorba, hogy a haj minél tovább ellenállhasson a környezeti ártalmaknak. Mivel a szén aktiválja regenerációs folyamatokat, ezért képes megerősíteni a haj sejtszintű védekező rendszerét is. A fakó és élettelen haj életerőssé válik a Karbon9 aktív szenes tápláló és védelmi rendszerével.

Szerezd be most a legújabb termékeket, hogy idén a legszuperebb hajvédővel felvértezve indulhass nyaralni. Legyen az idei nyár gondtalan feltöltődés a hajadnak is!

 • karbon 9 sampon 350ml + hajvédõ szérum 100ml + hajpakolás 100ml)

  KARBON9 KIT 2+1 (sampon 350ml + hajvédõ szérum 100ml + hajpakolás 100ml)

  11.499Ft
 • karbon 9 termékek Medence Hajvédő

  KARBON9 medence és napvédõ hajolaj – 115ml

  4.499Ft
 • karbon 9 termékek ANTI POLLUTION

  KARBON9 szennyezõdés STOP hajvédõ spray – 100ml

  4.999Ft